Berlin – kafana, konobarica

U jednom lokalu smo hteli da popijemo kafu. Pušači su morali da se smrzavaju. Oko nas unutra i ostalih gostiju se vrzmala konobarica koja mi je bila odnekud poznata (ako sam brata „video“ na ulici u Čačku dok je bio u Švedskoj, zašto ne bih „video“ osobu koju sam samo jednom video uživo, a uglavnom preko raznih „netova“, „fejsova“…). Izgleda da me dobro uhvatio virus da sam nekome poznat, pa sad ispade da je meni neko poznat (u 90% slučajeva je to zabluda ako se radi o meni – mešam ljude neviđeno mnogo).

Ej, pa zar ne poznajem nju? Dolazila je i u Čačak…“ Crveno-bela „dedamrazovska“ kapa bi joj još vernije pristajala da je zaista bila ta jedina osoba koja mi nije rod, a kojoj sam hteo da se javim sms-om iz Nemačke. „Zvezda“ joj je više od života. Ne bih žalio roming da joj samo napišem dve reči. Ne zbog „Zvezde”, nego zbog nje same. Ali, to nije bila ova žena. Zamalo pa da upotrebim woo-doo magiju: da „objekat interesvanja“, poistovetim sa beogradskom blogerkom. Isto tako, zamalo da joj priznam svoju nedoumicu i da je pitam da nije možda beogradska blogerka i šta ona traži tu sa poslužavnikom i „Zvezdinom” kapom na glavi…


Čak ni pošto smo izašli iz lokala nisam bio siguran da li je to stvarno ona. Što se rominga tiče, već me dobro ošišao samo od poruka, da mi nije padalo na pamet da kredit trošim na moju prijateljicu vatrenu navijačicu „Zvezde“.

A šta vi mislite o ovome?

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s