Google-ova konkurencija

Ovako to radi konkurencija

Mail adresu na hotmail-u nisam rado koristio. Jedva sam je i otvprio. Jako neprijatan izgled, pa onda nedostatak opcija koje je imao Google, a nekad i Yahoo, odvukle su me od Hotmail-a. Vratio sam mu se nerado iz praktičnog razloga – dušu mi je dao za konkurisanje za posao. Ta adresa (sa koje šaljem CV), savetovali su me u „Nacionalnoj službi za zapošljavanje“, mora da ima nešto moje lično: to što ja, sklon samoironiji, sebi određujem čudne mail adrese, nikoga ne treba da zanima; meni samo može da odmogne. Ovo je smisao rečenog iz usta moje savetnice za zapošljavanje. E zato msn adresu koristim samo za poslovne kontakte.

Već je sa onim što sam pisao u glavnom tekstu bilo sve rešeno, kad sam primetio isto nešto što liči Google disk, samo na Hotmail-u. Klik jedan – klik još jedan… i nađoh se u prilici da pišem isto nešto kao online word dokument.

Hotmail pokušaj

Isto što sam uradio sa Guglom, uradio sam sa Hotmail-om i dobio ono što sam hteo. Kliknite na link i vidite da li vas neko vređa? Možete refresh-ovati koliko god puta želite. Ja nisam pronašao nijedno uvredljivo ime za sebe zbog činjenice da nisam ulogovan, a gledam dokument. Opcija za deljenje je svi koji imaju vezu. Ona ista koja me na Guglu vređa.

Ustvari, proučavajući Hotmail-ove opcije došao sam na ideju šta bih sa Google-om mogao da isprobam (Public deljenje). Uspelo mi je. Tako sam ostvario jednu pirovu pobedu, pobedu koja mi ništa nije značila osim lične satisfakcije. Jer, da delim preko Hotmaila više nije bilo potrebe, a da prenosim sve na Hotmail, em je dug proces, em je nepotreban, jer proble sam rešio na svom blogu (da to i ovde kažem). 

Oglasi

A šta vi mislite o ovome?

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s