Komentari – 24.11.1991 – 24.11.2011

24. novembar 2011 18:58:52, Gost kod grofice na veceri (Neregistrovan)

R.I.P.

1. decembar 2011 23:47:01, Sizif

Na poslednji link moram da odgovorim: nikada nisam ništa odveratnije u životu video, ništa ciničnije, bezobraznije, podmuklije. Da, svako može da obradi pesmu, to nije sporno, Ali spot je katastrofa i “suvi destilat bezobrazluka”.

2. decembar 2011 0:12:55, DTF

Prema Zakonu o zajebanciji u državi Kolorado, SAD, mora da prođe bar 25 godina od nečije smrti da bismo sa tim mogli da se sprdamo, tako da, Bojane, nije još trenutak, vidiš da je osetljiva tema 🙂

2. decembar 2011 9:17:50, Sizif

#DTF – Na pravnom sam stigao samo do ulice u kojoj se nalazi (umem bez greške da ga prepoznam), pa ako mi zakoni nisu poznati, izvinjavam se. Ne znam članove koji govore o smrti. Spot je, ipak, neukusan. Pa mogu proći i vekovi. Ako bi neko napravio takvo šta sa, na primer, Kurtom Kobejnom, isto bi mi bilo odvratno.

O “Queenu” posle Fredija sam pisao na raznim sajtovima, pa i na svom blogu (klikni moj nik u ovom komentaru).

2. decembar 2011 11:29:29, DTF

Ma kontam ja da ti više voliš Fredija nego Kraljicu i to je meni sasvim ok 😉

2. decembar 2011 11:49:39, Sizif

Ja volim grupu Queen, a otkako nema Fredija to je samo olupina od grupe – to više nije Queen, pa ne znam ko da glumi Fredija. Ako baš hoćeš, Fredijev solo mi se uopšte ne sviđa (“Livin’ on my own” i slične). Posle Fredija to nije Queen, ali OK, i ja kontam šta si ti hteo da kažeš. Ipak je bolje provocirati mene živog nego se šegačiti sa mrtvim.

Ima puno onih koji više nisu živi i koje ne volim, ali praviti tako bizarne fazone na račun mrtvih – ne pada mi na pamet.

2. decembar 2011 17:03:03, bojan5150

Ja sam samo okačio link i napisao da je čovjek živ. To što sam napisao možda nije istina u istinskom smislu, ali, drago mi je da je Sizif, ljubitelj grupe Queen, imao priliku da čuje jednu obradu grupe Queen, čudi me kako je nije čuo ranije, ali, za sve postoji prvi put. Sve ostalo su maliciozne insinuacije i zlurade tendencije.

2. decembar 2011 21:54:16, Sizif

OK je #Bojane. Trebalo je da kažem da sve ružne reči koje sam uputio ustvari upućujem onome ko je obradio pesmu, a ne tebi koji si okačio link. Nije obrada pesme ono na šta sam reagovao, nego spot. E sad lično ostatku grupe Queen (tj njima dvojici originalnih članova jer se treći penzionisao) zameram što, da tako kažem i Fredijevo štucanje prodaju kao album. Evo sad su iskopali negde duet Fredija i Majkla Džeksona…

O varijanti sa Polom Rodžersom tek ne želijm da razgovaram.

Oglasi

A šta vi mislite o ovome?

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s